Monday, 22 April 2019

New Product - Mary Kay Youthfinity Serum

Assalamualaikum & morning!!!

Fuhh baru ada masa nak update blog ni maklumlah tengah busy dengan persiapan untuk menjadi Sales Director. Doakan ya :) Bulan ni lagi sekali Mary Kay buat perangai, dia pi keluarkan serum berhantu yang betul-betul berhantu, like seriously tak sangka boleh keluar serum yang sampai lagu ni.


Tengok packaging pun nampak betapa exclusivenya serum ni. Memperkenalkan...brand new Mary Kay Youthfinity Serum!๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Jadi kenapa serum ni berhantu?? Jom kita check ingredients dia, baru boleh nampak.


Power tak power Youthfinity ni dia siap guna Alpen Rose tau. Bukan rose biasa tapi Alpen Rose ni hidup di banjaran Alps and sangat tahan lasak. Alpen Rose  boleh tahan apa  saja kerosakan macam angin kencang, panas terik, salji, hujan, pencemaran udara etc. Sebab tu Alpen Rose mampu hidup sehingga 100 tahun lamanya๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ. And Mary Kay spend masa selama 9 tahun untuk come out with this serum tau huhuhu kalau ada anak baby dia dh pi sekolah dah selepas 9 tahun kan.

Antara ingredients lain dalam Youhfinity~

Jadi apa sebenarnya function Youthfinity ni??

Macam namanya jugak, Youth-finity serum ni untuk kemudaan. Tapi bukan setakat tegang, anjal, bebas kedut & garis halus je tau. Serum ni jugak buat kulit smooth, cerah, lembap and jadi effect glass skin! Jangan terkejut bila pakai Youthfinity ni nampak macam bersalin kulit. 


Ni testimoni dari Director saya, saya masih tak cukup umur lagi nak pakai serum ni hukss. Dia kata kalau dah umur 25 tahun ke atas, walaupun skin kita cantik & tegang tapi takkan sama firm dia macam kita umur 18 tahun dulu. But surprisingly rupanya kita boleh dapat balik kulit umur 18 tahun. Dia punya toink toin lain macam. Kalau you all ada smile lines, temoat tu yang akan nampak perubahan ketara. 


Kalau rasa macam termimpi-mimpi pasal Youthfinity ni, haa maksudnya kena try lah tu. Dia banyak sangat function so untuk yang malas pakai banyak-banyak serum, this is the one for you. You all boleh contact saya untuk consultation & scan kulit percuma.


Dee,

MK Beauty Consultant

http://www.wasap.my/60183719495  for consultation / order for consultation / order

COD around Semenyih, Beranang, Kajang & Bangi 

*free face to face consultation / skincare class available around KL, Selangor & Nilai

FB Page & Instagram :  Allydra

No comments:

Post a Comment