Friday, 15 November 2019

Mary Kay Pro Palette Review



Assalamualaikum & morning!

Nak tanya sikit lah...


Siapa yang setiap hari fed up barang mekap bersepah-sepah? Mood nak mekap pun boleh jadi ke laut tau. Foundation dekat atas meja solek, blusher kat laci, eyeshadow entah kat ceruk mana huhuhu. Tapi suka tak kalau you all boleh bagi semua tu settle dengan comoactkan semua dalam satu palette?


Mary Kay dah come out dengan Pro Palette yang baru dengan size lebih besar, tapi lagi nipis. Sangat senang nak angkut ecspecially bila nak travel. Otak pun tak serabut bila barang mekap kita tersusun.

.

.

.

Mary Kay Pro Makeup Kit On The Go

Macam namanya, complete palette ni mudah and on the go sangat! Termasuk dalam pakej makeup kit ialah;
  • Pro Palette
  • Sheer Mineral Powder
  • Bronzer
  • Highlighter
  • Blusher
  • Chromafusion Eye Shadow (warna sangat pigmented tau!)

Asalnya magnetic palette yang kosong, tapi kita boleh susun-susun barang mekap terpilih. Tapi bestnyaa bulan ni, kita boleh dapat pro palette ni sekali dengan isi dalam dia.


Tadaaa~ meriah tak? Ada compact powder, ada bronzer, highlighter, blusher & eyeshadow. Macam saya suka buat eyeshadow hitam jadikan eyeliner.

Mary Kay ada keluarkan brozer baru, nanti saya share review ya😍


All this with a very special offer. Boleh semput tau kalau tau berapa banyak jimat dengan promo bulan ni. Tapi saya tak boleh mention dekat sini, but no problem - click je whatsapp link.

Dee,

MK Beauty Consultant

http://www.wasap.my/60183719495  for consultation / order for consultation / order

COD around Semenyih, Beranang, Kajang & Bangi 

*free face to face consultation / skincare class available around KL, Selangor & Nilai

FB Page & Instagram :  Allydra




No comments:

Post a Comment